Print - Close Window

Honden-accessoires en producten

In de Trimsalon verkoop ik de shampoos en producten van Petsilk en diverse materialen voor de vacht verzorging. Zoals kammen, borstels en klittenkammen.
Allemaal professionele producten die ik zelf ook gebruik in de trimsalon.

Na verschillende merken shampoo en verzorgingsproducten te hebben uit geprobeerd, was ik eigenlijk pas echt tevreden over de Petsilk-serie.
Bij mijn eigen hond ontwikkelde zich er een hele positieve verandering van de vacht. Ze werd veel schoner, klitte bijna niet en haar vacht zag er gezonder uit. Je kon het verschil ook voelen. Haar, normaal heel droge, haar was zachter geworden. En zag er naar iedere wasbeurt beter uit!

Dit zegt PetSilk zelf over de producten:

Waarom Petsilk?

U geeft uw hond het beste. De beste voeding en ook de beste verzorging. Met de producten van Petsilk, kunt u ze de beste vachtverzorging geven die u maar kunt wensen. Petsilk producten bestaan uit een unieke combinatie van zijde extracten, kruiden, vitamines en planten extracten. Hierdoor verzorgt u niet alleen de vacht en huid, maar verwent u deze ook. Probeer Petsilk zelf en ontdek wat andere hondenbezitters al hebben ontdekt: de fantastische werking van Petsilk.
Waarom zijde?
De zijde extracten in de Pet Silk producten dringen door tot in het haar en verzorgen en herstellen het haar van binnenuit. Hierdoor ontstaat een betere werking dan producten die van buitenaf werken. De professionele combinaties van kruiden vitamines en zijde extracten zorgen ervoor dat de vacht een natuurlijke glans krijgt en makkelijk hanteerbaar blijft.
Pet Silk past zijde extracten toe in de gehele vachtverzorgingslijn. Deze lijn bevat o.a. shampoos, conditioners, haarsprays, olien, parfum, en vele speciaal producten

Petsilk productserie

Meer informatie kan je lezen op de website van Petsilk.

Petsilk honden en katten shampoo

 
 
 
 
Index   Print      Lid van vereniging voor Trimsalons
Hondentrimsalon de Blafferie | Pleineslaan 76, 3734 ER Den Dolder | M: 06 42 52 44 20 | T: 030-6931826 | KvK 50 17 63 07
Copyright © 2010-2012.Hondentrimsalon de Blafferie, de hondenkapsalon van regio Utrecht - Den Dolder voor de vachtverzorging en het trimmen van uw hond.
Bernt Web Design